Kakeldekor

Det finns något som man i dagligt tal kallar för kakeldekor. Detta är en självhäftande vinylfilm som är utskuren i samma form och storlek som kakelplattan. Tanken är att man skall montera denna tunna vinylfilm ovanpå befintlig kakel som redan sitter på väggen, och i ett och samma ögonblick som man gör det så är klart och man har förvandlat sin gamla kakel till en ny kakel genom att just använda kakeldekor av vinylfilm. Med kakeldekor kan du skapa egna mönster och verkligen vara kreativ i ditt hem. Det fina är att du behöver inte några verktyg och ej heller någon specialkunskap för att montera på ny kakeldekor. Bara gott om tid och ett glatt humör, så går det som en dans. Kakeldekor fungerar på all kakel och även så i badrummet, eftersom den tål fukt. I och med att den tål fukt så går det även utmärkt att rengöra den, precis som man gör med vanlig kakel.

På en mycket kort tid kan du förvandla din gamla tråkiga kakel till en ny fräsch och trendig look. Det går att beställa kakeldekor på nätet med en snabb leverans. Det finns många färger att välja mellan, och det finns till och kakeldekor som har ett tryckt motiv, antingen som bilder, eller med texter som exempelvis recept till dina favorit muffins. Allt detta gör att du idag kan sätta en helt egen personlig prägel i ditt hem.

En annan fördel med kakeldekor är att den är avtagbar. Detta är en stor fördel om man bor i en hyreslägenhet. Man gör dels ingen åverkan i lägenheten och man tar enkelt bort den när man skall flytta.